očekuje se 10.000 posjetitelja

U Puli uskoro prvi gaming festival u Istri

0
Foto Screenshot Fantastic Gaming Show
Foto Screenshot Fantastic Gaming Show

Danas je u Komunalnoj palači održano je svečano potpisivanje Ugovora o donaciji i Ugovora o financiranju organizacije manifestacije "Fantastic Gaming Show".  Ugovore su potpisali gradonačelnik Pule Filip Zoričić i direktor tvrtke Fantastic Tech Ivan Tadić.

Naime, Grad Pula će pružiti potporu organizaciji gaming festivala "Fantastic Gaming Show",  koji će se održati 31. svibnja i 1. lipnja u Domu sportova Mate Parlov u Puli.

Gradonačelnik Filip Zoričić tom je prigodom zaželio organizatorima puno uspjeha i ujedno izrazio zadovoljstvo što će se ova manifestacija, koja je od velikog značaja za grad, održati u Puli te pružiti novi sadržaj i dovesti stručne ljude iz e-sport industrije, kao i velik broj posjetitelja.

Ivan Tadić je zahvalio gradonačelniku i Gradu Puli na podršci.

Istaknuo je kako je "Fantastic gaming show" prvi gaming festival u Istri.

"Na festivalu će posjetitelji moći pratiti e-sport prvenstvo na kojem će se u nekoliko različitih disciplina natjecati igrači iz više od deset zemalja", kazao j Tadić i pojasnio kako će u sklopu festivala biti moguće isprobati najnovija dostignuća iz svijeta tehnologije i gaminga.

"Važan dio festivala čine tematski paneli vezani uz gaming i turizam", zaključio je Tadić i istaknuo kako očekuje da će festival u Puli okupiti preko deset tisuća posjetitelja. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa