ČETVRTA NOGOMETNA LIGA

Umažani jedini uspješni, Funtanjani pali u nadoknadi

0
Stefan Antanasković, Banjole (FOTO: Milivoj Mijošek)
Stefan Antanasković, Banjole (FOTO: Milivoj Mijošek)

U 21. kolu Čevtrte nogometne lige - nogometnog središta Rijeka od pet istarskih momčadi samo su nogometaši Umaga danas na svom terenu uspjeli zabilježiti pobjedu. S visokih 4:0 ‘stradala’ je momčad Otočca. Domaći nogometaši već su gotovo sve riješili do odmora. Jan Manić doveo je Umažane u vodstvo u 6. minuti, da bi Zak Kavrečič povećao umašku prednost šest minuta kasnije. Visokih 3:0 do odmora osigurao je svojim drugim zgoditkom Jan Manić, da bi potom seriju u samoj završnici susreta okrunio svojim pogotkom i Luka Jašarević

 

Banjole su zabilježile poraz od zahuktale riječke Lokomotive na Kantridi s rezultatom 3:1. Domaćini su preko Klapana (27’), Turkalja (50’) i Katelana (63’) došli do prednosti koju je u 68. minuti svojim pogotkom smanjio Stefan Antanasković. Žminjci su pružili dobar otpor lideru prvenstva Omišlju u susretu u kojem su domaćini došli do prednosti preko najboljeg strijelca lige Ahmada Sharbinija u 9. minuti, da bi pet minuta kasnije vodstvo Omišlja povećao Prtenjača. Međutim gostujući nogometaši se ne predaju i do odmora dolaze do izjednačenja preko Alena Damijanića golom u 25. minuti te pogotkom Tea Pamića osam minuta kasnije. Domaćini su prednost na svoju stranu vratili u 49. minuti, a pobjedu je potvrdio Sharbini zgoditkom u 63. minuti. Žminjci su od 55. minute imali igrača više na terenu nakon što je izravni crveni karton dobio Vukelić.

Trećeplasirana Novalja na svom je terenu svladala momčad Funtane s 3:2. Sve je odlično počelo za goste nakon što ih je u vodstvo doveo David Štetić već u drugoj minuti susreta. Prednost Funtanjana u 26. minuti povećava Ivan Babić, što je bio i rezultat prvog poluvremena. U nastavku domaćini najprije smanjuju u 57. minuti preko Dodevskog, da bi Kojić izjednačio u 73. Pobjedu domaćoj momčadi u četvrtoj minuti sudačke nadoknade donio je Blažević. Visok poraz doživjeli su nogometaši fažanske Mladosti na gostovanju kod Drage s 4:0. (S. Ž.)

Rezultati 21. kola:

Lovran Borac 0:3
Gospić 91 Klana 2:1
Omišalj Žminj 4:2
Draga Mladost Fažana 4:0
Novalja Funtana 3:2
Lokomotiva Banjole 3:1
Umag Otočac  4:0

Poredak: Omišalj 54, Banjole 45, Novalja 42, Lokomotiva 39, Umag 34, Otočac 34, Funtana 32, Draga 25, Borac 23, Gospić '91 23, Mladost Fažana 18, Žminj 18, Klana 18, Lovran 8.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa