Ovotjedna ponuida poslova

Traže se prodavači, prodajni savjetnici i voditelj hrane i pića

0
Ilustracija (foto: Duško Marušić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Duško Marušić/PIXSELL)

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

Želiš manje rutine, a više dinamike? Javi se na oglas Prodavač (m/ž) u Lidlu i postani dio tima u kompaniji koja nosi titulu Poslodavac prvog izbora. Od kandidata očekuju SSS, spremnost na timski rad, dok je prethodno radno iskustvo u trgovini ili u ugostiteljstvu poželjno. Oglas je aktivan do 5. svibnja.

Lako „napraviš reda” oko sebe? Odlično! Onda je natječaj za posao Unapređivač prodaje (m/ž) u Jamnica plus d.o.o. idealan za tebe. Traže osobu koja ima vozačku dozvolu B kategorije, vlastito vozilo te pozitivan stav i ustrajnost u ispunjavanju ciljeva. Prijave primaju do 3. svibnja.

Želiš li raditi u jednoj od vodećih svjetskih kompanija kada su u pitanju namještaji, spavaće sobe, kuhinje, bijela tehnika, kućanski aparati, audio-video proizvodi ili računalna oprema? Harvey Norman Croatia d.o.o. zapošljava Prodajnog savjetnika na AV/IT odjelu (m/ž). Kandidatima nude dobar onboarding, super ekipu, popuste u trgovinama, plaćene troškove prijevoza, dodatne edukacije te ostale pogodnosti. Javi im se do 2. svibnja.

Volite dinamiku i posjedujete iskustvo u upravljanju odjelom Hrane i pića? Imate visoke profesionalne standarde te strast prema ugostiteljstvu i zadovoljstvu gostiju? Ako su vaši odgovori da, onda je pravo vrijeme da se pridružite timu MAISTRA d.d. hotelijerstvo i turizam na poziciji Voditelj odjela Hrane i pića (m/ž). Od kandidata očekuju minimalno godinu dana iskustva na istim i/ili sličnim pozicijama, poznavanje minimalno 2 strana jezika te izražene komunikacijske i organizacijske vještine te ljubaznost i gostoljubivost. Svoju prijavu pošalji do 29. travnja.

La Turka je specijalizirana slastičarnica koja u ponudi ima razne orijentalne slastice kao što su baklave, lokumi, datulje, halve i mnoge druge. Zbog širenja poslovanja traže pojačanje na poziciji Prodavač (m/ž). Budući kolaga/ica bit će zadužen/a za pakiranje kolača i slastica za van, rad na blagajni, komunikaciju s gostima te održavanje prostora. Više o uvjetima rada kao i ostalim pogodnostima koje nude potraži u oglasu, a svoj životopis pošalji do 2. svibnja.

.Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa