PULJANI SUTRA UGOŠĆUJU SLAVEN

Sutra Puljani imaju veliki test. Na Drosinu dolazi 'najdraži' gost.

0
Sa današnje konferencije za novinare (FOTO: NK Istra 1961)
Sa današnje konferencije za novinare (FOTO: NK Istra 1961)

Momčad Slaven Belupa u posljednje je vrijeme jedan od dražih protivnika nogometašima Istre 1961. Koprivničanci su jedna od rijetkih ekipa s kojima ‘zeleno-žuti’ bilježe pozitivan skor, a priku da taj niz neporaženosti Puljani će imati sutra s početkom u šesnaest sati, kada se na Drosini odigrava dvoboj ovih dviju momčadi. Domaći igrači u prilici su pobjedom značajnije odmaći svojim protivnicima u borbi za devetu poziciju te de dovesti u prigodu da u narednih par susreta pokušaju uloviti priključak sa sredinom HNL ljestvice.

- Nastavili smo s dobrim radom i treninzima kroz cijeli tjedan. Znamo da nas sutra očekuje jedna teška i zahtjevna utakmica, no sutra je pred nama još jedna prilika da se poboljšamo i da rastemo, da igramo naš nogomet. Od prošlog susreta sa Slaven Belupom mislim da smo napredovali. Svaku utakmicu gledamo kao novu bitku za koju se trebamo pripremiti, žrtvovati i dati svoj maksimum, imati dobar pristup i usmjeriti utakmicu u onom smjeru koji želimo. Mislim da naša ekipa ima volju, duh, to sam vidio na svim utakmicama do sada otkad sam ovdje. Sutra je pred nama bitna ali i komplicirana utakmica, moramo pokazati strpljenje, biti inteligentni, trenutno smo fizički vrlo spremni zato očekujem intenzivnu utakmicu. U dobrom smo momentu i fizički i psihički, sutra je pred nama veliki test, kaže trener Paolo Tramezzani.

 

U prošlotjednoj pobjedi protiv Osijeka u gostima, pomalo neočekivano, među prvom jedanaestoricom na teren je istrčao i mladi moldavski reprezentativac Iurie Iovu, potvrdivši kako se radi o vrlo zanimljivom i dobrom obrambenom igraču, na kojem bi mogla popčitavi Istrina obrana u narednoj sezoni.

- Očekujem tešku i zahtjevnu utakmicu sutra, iz svoje perspektive znam da ću sigurno dati 100 posto sebe kako bi pomogao timu da osvojimo sva tri boda i odigramo dobru utakmicu. Naporno smo trenirali svakog dana ovaj tjedan, i spremni smo na fizički intenzivnu utakmicu. Slaven Belupo ima puno dobrih igrača u svojoj ekipi, ali prema mom viđenju mislim da ne treba gledati pojedince i protivnika s kojim igraš, već loptu i kako ju što bolje obraniti. Očekujem intenzivnu utakmicu s obje strane, s puno duela koje trebamo pobijediti, rekao je Iurie Iovu. (S. Ž.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa