pred sam početak eurosonga

Baby Lasagna vratio prvo mjesto na kladionicama!

0
Lasagna pred polazak u Švedsku (foto: Matija Habljak/Pixsell)
Lasagna pred polazak u Švedsku (foto: Matija Habljak/Pixsell)

Samo nekoliko dana prije početka Eurovizije Umažanin Marko Purišić alias Baby Lasagna ponovo je prvi na kladionicama koje predviđaju pobjednika.

U ovom trenutku Lasagni se daje 22 posto šanse za pobjedu, a švicarskom predstavniku Nemu 21 posto. 

Podsjetimo, Lasagna je dugo vremena bio na prvom mjestu, ispred Italije i Ukrajine. Bilo je to od kraja veljače pa sve do konca ožujka. Potom je prvo mjesto preuzela Švicarska, koja se tamo također zadržala oko mjesec dana. Sada je opet Lasagna prvi.

 

Do velikih promjena je došlo nakon što je Lasagna odradio drugu probu u Švedskoj. Švicarska je drugu probu imala danas, pa ostaje vidjeti hoće li se stanje na kladionicama opet promijeniti.

Inače, ako netko misli da su to "samo kladionice", može razmisliti još jednom. Naime, u prošlosti su se predviđanja pokazivala točnima, primjerice prošle godine kada je na kladionicama odlično stajala kasnija pobjednica, Šveđanka Loreen, koja je Eurosong i dovela u tu zemlju. 

Umažanin će nastupiti u prvom polifinalu u utorak 7. svibnja, drugo polufinale je u četvrtak 9. svibnja, a finale u subotu 11. svibnja. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa