večeras počinje eurosong

Hrvati u Malmöu jedva čekaju nastup Baby Lasagne

0
Lasagna u Malmöu (foto: Sanjin Strukić/Pixsell)
Lasagna u Malmöu (foto: Sanjin Strukić/Pixsell)

"Toliko je prirodan, toliko je opušten kada pričamo s njime, i mislim da se to najviše sviđa publici i njegovim fanovima", kaže Jelena Fučkar, predsjednica Hrvatskog kulturnog društva "Jadran" o susretu s Baby Lasagnom koji ih je posjetio u Malmöu, pišu 24 sata.

Baby Lasagna oduševio je mnoge, što na probama zadnjih nekoliko dana, što i uživo. Fučkar priča kako je oko 130 ljudi došlo u kulturni dom da upoznaju Marka, te da se on rado fotografirao sa svima i davao svoj autogram. Posebno je to značilo najmanjima. Marko je od jedne djevojčice dobio i poklon, uokvireni tabletić s posvetom. Upravo ti najmanji jedva čekaju prvu polufinalnu večer, da napokon vide kako njihov favorit nastupa.

 

"Polufinale počinje dosta kasno i završava oko 23.30. Djeca ako ostanu ovdje do 23.30, sigurno neće neki sutra ići u školu", kaže Jelena te kroz smijeh dodaje kako sigurno nekima ne bi smetala ta opcija.

"Barem da budemo tu zajedno dok Marko ne otpjeva svoju pjesmu. Zadnja proba mu je bila fantastična i na kladionicama raste. Mislim da će mi srce stati", govori Jelena te dodaje da nikada nije bila preveliki obožavatelj ovog natjecanja, no da je ova godina za nju nešto posebno, upravo zbog Baby Lasagne.

Više možete čitati na linku.

Podsjetimo, Baby Lasagna nastupa večeras u prvoj polufinalnoj večeri sedmi po redu. Drugo polufinale je u četvrtak, a finale u subotu. Po najnovijim kladionicama hrvatski predstavnik ima čak 30 posto šanse za pobjedu! Na drugom mjestu je Švicarska sa 16 posto a na trećem Italija sa 12.  

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa