izdašna pomoć

Istarska županija dodjeljuje 20.000 eura za kupnju stana

0
Ilustracija (foto: Duško Marušić/Pixsell)
Ilustracija (foto: Duško Marušić/Pixsell)

Istarska županija je raspisala javni poziv za dodjelu jednokratnih naknada za kupnju prvog stana ili kupnju/izgradnju kuće, što je još jedna u nizu mjera u sklopu Programa mjera za zadržavanje i privlačenje ljudskih resursa u javnim zdravstvenim i socijalnim ustanovama.

Podsjetimo, nakon što je lani pokrenuta Burza zdravstvenih radnika, Županija je početkom godine predstavila novi set konkretnih mjera za zadržavanje i privlačenje ljudskih resursa u javnim zdravstvenim i socijalnim ustanovama.

 

Javnim pozivom se dodjeljuje 10 jednokratnih naknada u neto iznosu od 20.000 eura, a namijenjene su radnicima zdravstvenih i socijalnih ustanovama čiji je osnivač Istarska županija, odnosno zaposlenima u Istarskim domovima zdravlja, Istarskim ljekarnama, Nastavnom zavodu za hitnu medicinu Istarske županije, Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije, Specijalnoj bolnici za ortopediju i rehabilitaciju "Martin Horvat" Rovinj, Domu za starije osobe Novigrad, Domu za starije osobe Raša, Domu za starije osobe "Domenico Pergolis" Rovinj i Domu za starije osobe "Alfredo Štiglić" Pula, a koji su proglašeni deficitarnim kadrom.

Tekst Javnog poziva i svi uvjeti prijave dostupni su na službenoj mrežnoj stranici Istarske županije  u rubrici Natječaji. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa