manifestaciju otvorio damir burić

U Medulinu održan Olimpijski festival dječjih vrtića (foto)

0

Na terenima Arena sport centra Kažela u Medulinu održano je 20. izdanje Olimpijskog festivala dječjih vrtića u organizaciji Sportske zajednice općine Medulin.

 

Nastupili su polaznici Dječjeg vrtića Ližnjan s ekipama Bubamarci šumarci i More-Pčelice, dječjii vrtići Petar Pan iz Vodnjana, Sunčica iz Banjola, Pinokio iz Loborike i vrtić Medulin s ekipama Bubamara, Ježići, Leptirići, Pčelice, Premsići, Ribice i Zvjezdice. Ukupno je nastupilo 214 natjecatelja.

Nakon svečanog mimohoda i podizanja olimpijske zastave u teren je utrčao naš višestruki olimpijac Damir Burić te revijalno predao olimpijsku baklju sudionicima. Natjecanje je počelo atletskim disciplinama, a mališani su se natjecali u trčanju na 50 metara, štafeti 4x25 metara, bacanju loptice u dalj i skoku u dalj, malom nogometu i rukometnom poligonu - vrtko. Ove godine uvedena je disciplina vrtko elite u kojoj su se mogli natjecati i odgajatelji.

Pehar za ukupnog pobjednika odnijela je grupa Petar Pan iz Dječjeg vrtića Vodnjan, dok je nagradu za fair play odnijela grupa Ribice iz Dječjeg vrtića Medulin. (IHR)

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa