dan prije finala

Ova djevojka je odjednom najveća konkurencija Lasagni. Što se dogodilo?

0
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Dan prije velikog finala Baby Lasagna je prema mišljenju "sveznajućih" kladionica i dalje uvjerljivo na prvom mjestu. U ovom trenutku daje mu se 42 posto šanse za pobjedu. 

Da je to uvjerljivo pokazuje podatak da je drugoplasirana država samo na 21 posto, dakle na duplo manje. Ali ono što je posebno zanimljivo jest da to više Nije Švicarska, nego Izrael. Nakon polifinala u četvrtak Švicarska i njezin predstavnik Nemo neočekivano su pali na treće mjesto sa samo 11 posto šanse za pobjedu. Očito je Izrael taj koji je njima "oteo" postotke. 

 

Za Izrael nastupa Eden Golan koja je tijekom polufinala dobila i zvižduke, ali kasnije i pljesak. Zvižduci su, naravno, zbog političke situacije. 

Talijanski RAI čak je, navodno slučajno, za vrijeme jučerašnjeg prijenosa objavio glasove tamošnjeg televotinga, po kojem je Izrael dobio gotovo 40 posto glasova. Te podatke nisu smjeli otkriti. 

Izraelka je čak pretekla Baby Lasagnu na kladionicama po pitanju televotinga. Kladionice joj daju 40 posto šanse da će osvojiti najviše glasova, a slijedi hrvatski predstavnik s 35 posto. Ukupno je ipak u prednosti Lasagna. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa