Jazz u Lapidariju: U srijedu Love jazz cabaret

0
Jadranka Kajina - Love jazz cabaret
Jadranka Kajina - Love jazz cabaret

Nakon brojnih odličnih koncerata u okviru ljetnog festivala  ''Jazz u Lapidariju''  u Poreču, na posljednjem i završnom koncertu ovog ljeta, 28. kolovoza nastupiti će Jadranka Krajina sa svojim Love Jazz Cabaretom.

Jadranka Krajina koja u srijedu nastupa u pratnji gitariste Alana Vlašića je hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica i pjevačica, te prije svega radijska voditeljica na Radio Sljemenu.

Njezin glas se skoro svakodnevno može čuti na televizijskim i radijskim reklamama te mnogobrojnim crtanim filmovima. Ova svestrana glumica autorica je Love Cabareta i koautorica musicala "Sarajevski krug", a uz to što snima za radio i televiziju ima i niz većih i manjih uloga u hrvatskim serijama.

Međutim pored svega njezina prava ljubav je Jazz, tako da je napravila Love Jazz Cabaret u kojem izvodi skladbe Ette James, Billie Holiday, Elle Fitzgerald i mnogih drugih. U Poreču će se između ostalima moći čuti Jazz evergreeni kao što su At Last, I am a fool to love you, Black Heart Blues, Besame mucho, Stormy Weather i dr. Početak koncerta zakazan je u srijedu 28. kolovoza s početkom u  21 sat, a ulaznice se prodaju po cijeni od 50 kuna. Zbog najave lošeg vremena koncert je prebačen iz Lapidarija u Pučko otvoreno učilište Poreč.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa