usmeno nadmetanje 3. lipnja

Ponovno raspisan natječaj za zakup padel igrališta na Verudeli

0
Tereni na Verudeli (Foto: Pula usluge i upravljanje)
Tereni na Verudeli (Foto: Pula usluge i upravljanje)

Pulska gradska tvrtka Pula usluge i upravljanje ponovno je, nakon svega mjesec dana, raspisala natječaj za davanje u zakup do  četiri padel igrališta na Verudeli, površine od 2020 četvornih metara, koja se nalaze na katastarskim česticama 4863/1 i 4863/8. Usprkos očiglednom izostanku interesa, cijena je ostala nepromijenjena: 0,2 eura po kvadratu mjesečno, odnosno 402 eura mjesečno ili 4824 eura godišnje. 

 

Natječaj je otvoren do 3. lipnja, kada će se, s početkom u 12 sati, u upravoj zgradi tvrtke Pula usluge i upravljanje na Trgu kralja Tomislava 7, provesti i usmeno javno nadmetanje.

Tereni se daju se u zakup najpovoljnijem ponuditelju od dana sklapanja ugovora na rok od 10 godina. Nakon isteka ugovorenog vremena zakupa, zakupnik ima prvenstveno pravo zakupa zemljišta za iduće ugovorno razdoblje. 

Najpovoljniji ponuditelj je onaj koji je ponudio isključivo najviši iznos godišnje zakupnine. Na ugovorenu zakupninu obračunava se porez na dodanu vrijednost, stoji u natječaju.

Zakupnina će se revalorizirati na godišnjoj osnovi korištenjem indeksa potrošačkih cijena (CPI) kojeg objavljuje Državni zavod za statistiku RH u cijelom razdoblju trajanja zakupnog odnosa, ukoliko CPI na godišnjoj osnovi bude veći od 2 posto. Smanjenje CPI-a neće imati za posljedicu smanjenje zakupnine.

Na ime osiguranja plaćanja zakupnine i drugih obveza prema zakupodavcu, najpovoljniji ponuditelj obvezan mu je prilikom sklapanja ugovora o zakupu uručiti solemniziranu bianco zadužnicu na iznos od 10.000 eura s naznačenom odgovornom osobom kao jamcem-platcem. (M. V. I.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa