Građanska akcija Thompsonu: Plati porez, šupku!

0
Transparent Građanske akciju u Poreču
Transparent Građanske akciju u Poreču

"Ususret koncertu Marka Perkovića Thompsona u porečkoj dvorani Žatika, koji će se održati 31. kolovoza, istarski ogranak Građanske akcije jutros je izveo još jednu akciju, kojom želimo naglasiti da reanimacija desničarskih, fašističkih, ksenofobnih i dižem-ruku-u-zrak-da-pokažem-dokle-su-narasli-kukuruzi intencija nije i nikad neće biti dobrodošla u Istri i Poreču", stoji u priopćenju Građanske akcije, koja je u Poreču postavila transparent "Plati porez šupku" i "31.08. no pasara".

Građanska akcija tvrdi kako tvrtka Moli i radi d.o.o. nije u sustavu PDV-a, a prodajom karata za koncerte itekako prelaze limit za obvezni ulazak u taj sustav. "No, on se očito ponovno dosjetio kako nastaviti izbjegavati poreze u ovoj državi. Koju tako silno voli. Plješćemo", stoji u navodima Građanske akcije.

"Antifašizam, convivenza i multikulturalnost glavne su značajke ovih prostora, i nastup osobe kao što je MPT, koja nazivno ističe domoljublje, a znamo da je isti taj veliki domoljub odbio nastupati besplatno za hrvatske branitelje, pljuska je svakom iole razumnom čovjeku, i ne možemo ne izraziti u najmanju ruku čuđenje, da ne kažemo i ogorčenje, što je za nekoliko škuda prodan obraz grada", zaključuju članovi Građanske akcije. (D.T.)

Vandalizmom i nekulturom protiv navodne netolerancije

Uzbuna u Poreču zbog koncerta Marka Perkovića Thompsona

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa