Čačiću godi boravak u Valturi? Smršavio je i osjeća se sjajno

0
Radimir Čačić (Foto: Dalmacija News)
Radimir Čačić (Foto: Dalmacija News)

Pitate me kako se osjećam? Pa pogledajte me, mislim da to sve govori, rekao je samozadovoljno Radimir Čačić (64), koji se u četvrtak pojavio na varaždinskom Trgovačkom sudu zbog sklapanja predstečajne nagodbe za Coning, piše 24sata.

Bivši prvi potpredsjednik Vlade služi kaznu od 22 mjeseca u poluotvorenoj kaznionici u Valturi, a izgleda kako mu zatvorski režim godi jer je vidno stesao liniju. Mnogi su zamijetili da je Čačić skinuo veći broj kilograma i očito je zadovoljan svojim novim "lookom" jer je bio vedar i nasmijan, sa svima se rukovao, pozdravljao i srdačno razgovarao. Novinarima je kratko objasnio kako je došao na ročište potvrditi da se odriče 2,7 milijuna kuna koje je svojedobno dao tvrtki za plaće radnicima. Dodao je kako bi rado ostao i pričao, ali da nažalost ne smije. 

Njegov odvjetnik Rajko Mlinarić izjavio je kako je Čačić dobio izvanredno dopuštenje za izlazak iz zatvora zbog pojavljivanja na sudu.To je inače treći Čačićev izlazak iz Valture. S obzirom na to da služi kaznu u poluotvorenoj kaznionici, ima posebne pogodnosti, poput odlazaka kući na vikend, a to je pravo do sada iskoristio dvaput, piše 24sata.

Podsjetimo, Čačić je osuđen za izazivanje prometne nesreće u Mađarskoj u kojoj je poginulo dvoje ljudi.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa