U prometnoj nesreći na Ipsilonu petero ozlijeđenih

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila, 22. rujna oko 19,50 sati na dionici Istarskog ipsilona između Tunela Učka i Pazina, pet je osoba lakše ozlijeđeno.
Nesreća se dogodila kada je 27-godišnjakinja s područja Dubrovnika upravljala automobilom VW Scirocco, od Tunela Učka prema Pazinu. U lijevom zavoju poslije skretanja za Lupoglav, vozačica je zbog neprilagođene brzine prešla na suprotnu stranu kolnika gdje se sudarila s automobilom Renault Traffic, zagrebačkih tablica kojim je iz suprotnog smjera
upravljao 27-godišnjak iz Punta.

Na sudar je naletio automobil VW Transporter, slovenskih nacionalnih oznaka kojim je iza Renaulta upravljao 42-godišnji slovenski državljanin, te je prednjim dijelom udario u zadnji dio Renaulta.

Ozlijeđenima u nesreći pružena je pomoć u KBC Rijeka gdje je utvrđeno da su vozačica VW i putnici iz Renaulta, 22-godišnjakinja, 30-godišnjakinja, 24-godišnjak i 26-godišnjak  iz Zagreba lakše ozlijeđeni.

Protiv 27-godišnjakinje i 42-godišnjeg slovenskog državljanina se nadležnom prekršajnom sudu podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa