Fanovi milanskog Intera u Rovinju imaju klub navijača Inter Club Rovigno Nerazzurra

0
Rovinježima je cilj pokrenuti još nekoliko fan klubova navijača Intera u Istri i Rijeci
Rovinježima je cilj pokrenuti još nekoliko fan klubova navijača Intera u Istri i Rijeci

Udružili su se s nadom i ciljem zbližavanja svih navijača talijanskog prvoligaša Intera, a počelo je formalnim osnivanjem 2005. godine u Rovinju. Inter Club Rovigno Nerazzurra trenutno ima 86 aktivna člana, a za sezonu 2013./14. još uvijek traju učlanjenja!

Osim zajedničkog gledanja i odlaska na utakmice, članovi razmijenjuju informacije i mišljenja, druže se i stječu nova prijateljstva. Suglasni su da za sve zainteresirane ovdje ima mjesta - da se svi mogu odlično družiti i zabavljati te stvoriti sjajnu atmosferu. Godišnja članarina u Klubu navijača iznosi simboličnih 150 kuna, svaki član dobiva klupsku iskaznicu kao i prigodan poklon od Kluba. Članovi Inter Club Rovigno Nerazzurra imaju pravo popusta na sve originalne proizvode i ulaznice Intera.

Sve novosti i informacije vezane uz rad kluba, članovi i svi fanovi Intera mogu pratiti na Facebook profilu “Rovigno Nerazzurra” te na forumu “Inter Croatia Crew”. Osim objavljenih članaka s portala, tamo možete pronaći i kraće vijesti ili izjave pojedinih igrača ili bitnih ličnosti iz svijeta nogometa kao i zanimljive fotografije i video uratke. Osim toga, uvijek možete prokomentirati neku vijest ili pročitati tuđe komentare na forumu.

- Ove godine bili smo u Milanu na utakmici Intera i Juventusa te u Trstu na utakmici Cagliari – Inter. U skorije vrijeme planiramo nova putovanja. Do kraja godine organiziramo put na utakmice protiv Udinesea u Udine i na gradski derbi u Milano - kažu u rovinjskom ogranka kluba navijača Intera.

Ističu još kako im je cilj pokrenuti još nekoliko fan klubova navijača Intera u Istri i Rijeci. Stoga se pozivaju svi zainteresirani da im se jave na broj telefona 099/87 70 606, putem spomenute facebook stranice ili na e-mail adresu sansaluti@net.hr. (Ivan Ban)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa