HSP Ante Starčević se širi na Rovinj

0
Ana Kolić Marković, predsjednica HSP AS Istarske županije
Ana Kolić Marković, predsjednica HSP AS Istarske županije

U Zadru je 19. listopada održana koordinacija za Istru,Kvarner, Liku i Dalmaciju na kojoj su bili stranački dužnosnici iz Dalmatinsko-neretvanske, Splitsko–dalmatinske, Šibensko-kninske, Zadarske, Ličko-senjske, Primorsko-goranske i Istarske županije.

Koordinaciju je vodio Pero Čorić, glavni tajnik, a uz njega bili su Ivan Tepeš, zamjenik predsjednice Ruže Tomašić, Ivan Kirin, dopredsjednik stranke, Rudolf Dvorski, zadarski dožupan i zastupnik HSP AS u Hrvatskom Saboru Ivan Šimunović.

Na koordinaciji se raspravljalo o trenutnim  političkim zbivanjima u zemlji te smjernicama za daljnji rad po županijama koji prethodi slijedećim europarlamentarnim izborima, a potom i predsjedničkim i parlamentarnim izborima.

HSP Ante Starčević Istarske županije, svoje djelovanje proširuje na grad Rovinj te je stoga županijsko vijeće HSP AS Istarske županije u sastavu: Ana Kolić Marković, predsjednica, Zlatko Jurcola, dopredsjednik i Dario Balde, tajnik, imenovalo koordinatoricu HSP AS za grad Rovinj – Irenu Vukmanov Šimokov.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa