Predstavljena knjiga Kristine Bulešić: 10 dana - putovanje koje mijenja život

0
Urednica knjige Marijeta Matijaš i autorica Kristina Bulešić
Urednica knjige Marijeta Matijaš i autorica Kristina Bulešić

U utorak, 22. listopada u prostorijama Galerije Cvajner u Puli predstavljen je književni prvijenac Kristine Bulešić, do sada javnosti poznate kao začetnice i upraviteljice Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Knjiga "10 dana - putovanje koje mijenja život" svojevrsna je ispovijest protkana životnom filozofijom Heal Your Life programa Louise L. Hay za koji je Kristina Bulešić danas licencirana trenerica. O knjizi je govorila i urednica, Marijeta Matijaš, koja je knjigu usporedila s leptirom koji "svojim elegantnim pokretom pokazuje put i lakoću kretanja, dodirom osvještava bit postojanja, krhkošću pokazuje snagu, ljepotom inspirira!".

Kristina je otkrila kako je nastala ideja o knjizi, što ju je inspiriralo da javnosti objelodani neke intimne detalje iz svog života te na kakvo je to novo "putovanje" krenula. Knjiga se prevodi na talijanski i engleski jezik, a putem v|b|z knjižare, s kojom je potpisan ugovor o zajedničkoj prodaji, knjige će biti dostupne u knjižarama diljem Hrvatske po maloprodajnoj cijeni od 119,00 kuna te na nadolazećim sajmovima knjiga.

Naslovnica knjige
Naslovnica knjige

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa