Traže se svjedoci prometne nesreće u kojoj je poginula vozačica motocikla

0
Nesretna 24-godišnjakinja je upravljala motociklom Aprillia
Nesretna 24-godišnjakinja je upravljala motociklom Aprillia

Policija moli pomoć građana u rasvjetljavanju svih okolnosti nastanka prometne nesreće, koja se 24. listopada oko 12:30 dogodila na Šijanskoj cesti u Puli, a u kojoj je smrtno stradala vozačica motocikla. Pozivamju se svi svjedoci - očevici prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Pula na broj telefona 052/ 538 739, a informacije mogu dostaviti i putem e-maila istarska@policija.hr.

Da podsjetimo, na Šijanskoj cesti u Puli 24. listopada oko 12.30 dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala vozačica motocikla Brankica Divljak (24) iz Pule.

Nesreća se dogodila kada je 24-godišnjakinja upravljala motociklom Aprillia, pulskih registracijskih oznaka kolnikom Šijanske ceste,  iz smjera Pule prema Loboriki. U jednom je trenutku vozačica prilikom pretjecanja iz zasad neutvrđenih razloga prednjim dijelom motocikla udarila u zadnji bočni dio teretnog automobila Kia, pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnjak iz Pule.

Ozlijeđena djevojka je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu Pula gdje je od zadobivenih ozljeda preminula.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa