70 novih djelatnika Mirne započelo s radom u drugoj smjeni

0
Trajanje rada u dvije smjene bit će ovisno isključivo o daljnjem pritjecanju osnovne sirovine – srdele
Trajanje rada u dvije smjene bit će ovisno isključivo o daljnjem pritjecanju osnovne sirovine – srdele

Sukladno procesu stabilizacije poslovanja koji se u Mirni d.d. dosljedno provodi već nešto više od godine dana te stalnim ulaganjima u potrebna poboljšanja stvoreni su uvjeti za pojačanu proizvodnju. Nastavno na navedeno u Mirni d.d. tijekom proteklog razdoblja zaposleno je i 70 novih djelatnika, a koji su s jučerašnjim danom započeli s radom i u drugoj smjeni.

„Trajanje rada u dvije smjene bit će ovisno isključivo o daljnjem pritjecanju osnovne sirovine – srdele, no kako su u odnosima s ribarima napravljeni uistinu kvalitetni pomaci na obostrano zadovoljstvo vjerujem da nas sve zajedno zasluženo očekuju bolji dani,“ istakao je ovom prilikom predsjednik Uprave Mirne d.d. Saša Krobot.

Tijekom proteklog vremena Mirna d.d. uspješno je stabilizirala svoje poslovanje, a ostvarena proizvodnja i prodaja sukladne su planiranim veličinama.  Važno je također napomenuti da je dosljednošću u poslovanju zatvoren i velik dio starih dugovanja dobavljačima, što je bio jedan od primarnih ciljeva restrukturiranja tvrtke koje je u tijeku, a sva trenutna plaćanja vrše se unutar valute.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa