Porečka ugostiteljska škola primila pohvalnicu za projekt Istra za mlade

0
Pohvalnicu za uspješno provedeni projekt uručio je  Ministar turizma Republike Hrvatske Darko Lorencin
Pohvalnicu za uspješno provedeni projekt uručio je Ministar turizma Republike Hrvatske Darko Lorencin

Na Danima hrvatskog turizma 24. listopada 2013. godine održanim u Zadru, uručena je predstavnicima naše škole Pohvalnica za Projekt "Istra za mlade" koji je nastao u sklopu programa "Promocija zanimanja".

U svibnju ove godine Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića prijavila je projekt pod nazivom „Istra za mlade“ na javni poziv Ministarstva turizma u Programu „Promocija zanimanja“. Prihvaćeno je trinaest projekata među kojima i projekt Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića.

Sukladno Programu „Promocija zanimanja“.  Ministarstvo turizma je odabralo tri najbolja projekta srednjih strukovnih škola u turizmu u 2013. godini koji su bili predstavljeni u Zadru. Na prvom je mjestu Projekt „Istra za mlade“ Turističko – ugostiteljske škole Antona Štifanića.

Projekt je u potpunosti odgovarao elementima koje su  članovi Povjerenstva procjenjivali: prezentacija projekta, vještina izrade prezentacije (skladan omjer teksta i animacija, jasnoća i struktura prezentacije) te poznavanje i upotreba jezika. Pohvalnicu za uspješno provedeni projekt uručio je Ministar turizma Republike Hrvatske Darko Lorencin.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa