Predstavljen službeni logotip Savjeta mladih Grada Pule

0
Konferencija za medije prigodom predstavljanja službenog logotipa Savjeta mladih Grad Pule
Konferencija za medije prigodom predstavljanja službenog logotipa Savjeta mladih Grad Pule

Na konferenciji za medije, 8. studenog, predstavljen je službeni logotip Savjeta mladih Grada Pule koji je izabran putem Javnog poziva na koji su se mogli prijaviti mladi od 16 do 29 godina. Prema riječima predsjednice Savjeta mladih Sandre Blašković, od ukupno osam pristiglih radova izabrana su tri koja su ujedno i bogato novčano nagrađena. Tako je prvo mjesto osvojio rad Linde Markušić, drugo mjesto rad Melite Bošnjak, a treći je bio rad Antonia Toncettia.

Sanja Biberić, članica Savjeta mladih kazala je kako je logo trebao biti sačinjen od tekstualnog i grafičkog djela i usko povezan sa kulturnim identitetom Grada. Ujedno je i pohvalila kreativnost svih mladih koji su se prijavili sa svojim radovima.

Prisutne je pozdravio pročelnik UO za društvene djelatnosti Erik Lukšić koji je izrazio zadovoljstvo što su Grad i Savjet u zadnjih godinu dana intenzivirali programe i aktivnosti na kojima surađuju, te putem kojih omogućuju mladima sudjelovanje u kreiranju programe koji se njih tiču. Nadodao je kako je Savjet mladih uključen u projekt Youth Adrinet koji omogućuje mladima sudjelovanje u kreiranju njima zanimljivih programa, priopćeno je iz Grad Pule.

Prvo mjesto
Prvo mjesto
Drugo mjesto
Drugo mjesto
Treće mjesto
Treće mjesto

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa