Ivan Geršić ponovo predsjednik fažanskog IDS-a

0
Ivan Geršić
Ivan Geršić

Ivan Geršić jednoglasno je izabran za predsjednika Općinske podružnice IDS-a Fažana na Izvještajno-izbornoj skupštini, održanoj 12. prosinca u Fažani.

Predsjednik IDS-a Fažane Ivan Geršić zahvalio se na ukazanom povjerenju te je istaknuo kako u nadolazećem razdoblju sve snage i resurse treba usmjeriti na jačanje podružnice.

- Na nama je da svakodnevno razgovaramo kako međusobno, tako i sa sumještanima te da osluškujući njihove probleme i potrebe, stvaramo i osmišljavamo programe za bolje sutra.

- Pred nama je jedno izazovno razdoblje i uvjeren sam kako ćemo zajedničkim snaga uspjeti ojačati podružnicu IDS-a u Fažani, povećati broj članova te, u konačnici, pridobiti povjerenje mještana Općine Fažana na sljedećim lokalnim izborima, naglasio je novi-stari predsjednik Ivan Geršić pozvavši sve članove da budu konstruktivni i djelotvorni.

Za članove Predsjedništva OP Fažana jednoglasno su izabrani: Dragana Belas, Raul Maršetić, Mladen Buršić, Ivan Marčeta, Luciano Mušković, Sandra Nakić Pavić, Nada Skandel, Claudia Valente Novak, Igor Škatar, Robert Knapić i Aleksej Mišan.

Za fiducijare su izabrani Petar Radolović, Marino Belas i Gracijela Bilić, a za zamjenike Ivan Marčeta, Dragana Belas i Sandra Nakić Pavić. Na Skupštini je potvrđena i kandidatura Igora Škatara za člana Predsjedništva Zajednica podružnica Puljštine, priopćeno je iz IDS-a.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa