Goran Ivanišević vodit će nove teniske kampove Umag Tennis Academyja

0
Goran će kroz PRO kampove mlađim generacijama i svim ljubiteljima tenisa prenijeti svoje bogato znanje i iskustvo
Goran će kroz PRO kampove mlađim generacijama i svim ljubiteljima tenisa prenijeti svoje bogato znanje i iskustvo

U Umagu je 16. prosinca predstavljen novi teniski PRO Camp Goran Ivanišević, koji će u sklopu Umag Tennis Academyja, a kako mu samo ime kaže, voditi najuspješniji hrvatski tenisač Goran Ivanišević.

Prilikom njegova predstavljanja u Umagu, Goran Ivanišević je osobno uručio tri stipendije gradonačelniku Viliju Basanesseu. Stipendije će temeljem prethodno utvrđenih kriterija Grad Umag dodijeliti najtalentiranijim lokalnim tenisačima.

„Grad Umag ponosan je domaćin kampova Gorana Ivaniševića, još jednog uspješnog teniskog projekta“, izjavio je gradonačelnik Umaga Vili Bassanese i naglasio kako je „lokalna zajednica prepoznala kvalitetu i važnost ovog projekta za Grad Umag i regiju te će i u budućnosti biti podrška ovakvim inicijativama. Kampovi Gorana Ivaniševića izvrstan uvod u aktivno tenisko ljeto i održavanje jubilarnog ATP turnira“.

Goran će kroz PRO kampove mlađim generacijama i svim ljubiteljima tenisa prenijeti svoje bogato znanje i iskustvo stečeno tijekom uspješne teniske karijere. Kao prijatelj akademije i njen aktivan član nadzirat će provođenje aktivnosti PRO kampova i sudjelovati na treninzima i vježbama te u razvoju taktika na terenu.

Nastavak je to Goranovog povratka u hrvatski tenis, započetog angažmanom u Hrvatskom teniskom savezu, ali i obogaćivanja sadržaja umaške akademije, najmodernijeg teniskog centra u ovom dijelu Europe po broju i kvaliteti terena, ostaloj teniskoj infrastrukturi, kao i raznolikoj ponudi kvalitetnog smještaja u svojoj neposrednoj blizini.

„Sustavnim planiranjem i ulaganjem u kvalitetu infrastrukture i sadržaja, umašku smo akademiju pozicionirali kao najbolji regionalni teniski centar. Iz istih ju je razloga vjerujem Goran izabrao kao lokaciju svojih kampova. Teniski kampovi vrhunske ponude i sadržaja idealan su temelj razvoja mladih talenata te obogaćuju sportsku i turističku ponudu Istre i Hrvatske, a dodatno jačaju i poziciju grada Umaga kao teniskog središta“, naglašava predsjednik Uprave Istraturista Željko Kukurin.

 

Svaki kamp trajat će tjedan dana, a održavat će se tijekom 3 tjedna u srpnju i 3 tjedna u rujnu sljedeće godine. Kampovi će uključivati četiri sata teniskog treninga dnevno uz osobno Goranovo prisustvo i savjetovanje, ukupno 24 sata treninga i 9 sati kondicijskih vježbi.

Također, kvalitetu i osobni pristup potvrđuje činjenica kako na jedan teren i jednog trenera dolaze samo 4 polaznika. Očekuju se međunarodni polaznici, a kamp je i odličan izbor za uzbudljive ljetne praznike na kojima će djeca uz zabavu, razne aktivnosti i ljetne radosti na plaži, naučiti igrati ili poboljšati svoje znanje tenisa. Osim djeci, program je namijenjen i odraslima.

Goran Ivanišević ističe:  „Zahvalio bih se umaškoj teniskoj akademiji na povjerenju i prilici za suradnju. Iznimno mi je drago što sam i ja postao dio ove lijepe teniske priče i sretan sam što ću imati priliku prenijeti djelić mog iskustva mladim teniskim nadama. Vjerujem da ćemo puno učiti i pritom se dobro zabaviti“.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa