Umirovljenici Istraturista na humanitarnoj večeri prikupili 6.850 kuna

0
Gotovo 300 umirovljenika se uz prigodan program zabavljalo u hotelu Sol Umag
Gotovo 300 umirovljenika se uz prigodan program zabavljalo u hotelu Sol Umag

U organizaciji Sindikata umirovljenika Hrvatske Podružnica Umag i njegova Ogranka umirovljenika Istraturista, a pod pokroviteljstvom Istraturista, gotovo 300 umirovljenika se uz prigodan program zabavljalo 27. prosinca, u hotelu Sol Umag, na prigodnoj blagdanskoj večeri.

Svim prisutnim umirovljenicima čestitao je Anton Pertot, predsjednik SUH-a, Podružnica Umag. Pertot je izdvojio važnost druženja umirovljenika, ali i blagdanskog darivanja pa je istaknuo ovogodišnju humanitarnu notu večeri, jer je prikupljeno ukupno 6.850 kuna za darivanje potrebitih umirovljenika. Zahvalio se Istraturistu na potpori u organizaciji ove svečane večere. U svojoj pozdravnoj riječi posebno je istaknuo doprinos koji su bivši radnici a sadašnji umirovljenici Istraturista koju si neki i cijeli radni vijek proveli u tom poduzeću , svojim radom i zalaganjem omogućili sadašnjim zaposlenicima da i dalje mogu raditi u Istraturistu.

Anton Pertot
Anton Pertot

Fulvio Titonel
Fulvio Titonel

Predsjednik predsjedništva Ogranka umirovljenika Istraturista Fulvio Titonel je pak istaknuo: „Svi smo od reda jako ponosni na uspjehe koje ostvaruje i na nove projekte koje Istraturist tek planira realizirati. Kroz strukturu Istraturista prošao je iznimno veliki broj radnika, čemu u prilog govori činjenica da na području Grada Umaga i okolice ima više od 200 umirovljenika Istraturista koji prate njegov rad. Iza nas je godina koju je obilježilo ne samo osnivanje Ogranka umirovljenika Istraturista, nego i početak njegovog aktivnog i učinkovitog rada. Pozivam umirovljenike Istraturista koji to još nisu učinili, a još se vrte na “kružnom toku”, da nam se pridruže i okupe u Ogranku umirovljenika Istraturista”.

Svečana večera nastavljena je tradicionalnom lutrijom s bogatim nagradama, a okupljene je zabavljala grupa Highlanders svojim repertoarom plesne glazbe. Uz dobru zabavu i druženje, umirovljenici su na večeri pokazali kako imaju i veliko srce. Prije i tijekom večere su skupljani dobrotvorni prilozi za kupovinu prigodnih božićnih poklona. Pokloni su uručeni 18-orici umirovljenika s navršenih 85 godina života s područja Grada Umaga, a ostatak je dodijeljen Domu za starije i nemoćne. Ukupno je prikupljeno 6.850 kuna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa