Sve češći fizički obračuni: Što je uzrok agresivnosti? (anketa)

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Prošlo je tek nekoliko dana od tučnjave u pulskom kafiću Doberman u kojoj su se sukobila trojica mladića, a u kojoj su ozlijeđene djevojke koje su se našle u blizini. Tog istog dana pulska je policija morala smirivati pijanu 51-godišnju Puljanku koja je napala tri djevojke. Djevojke su pobjegle, a 51-godišnjakinja je završila u bolnici.

Istarska policija izvijestila je kako je rovinjska policija radi narušavanja javnog reda i mira prijavila 23-godišnjaka iz Rovinja, 48-godišnjaka s područja  Drenovaca te 34-godišnjaka iz Rovinja. Naime, postupajući po dojavi, policijski službenici su utvrdili da su se, 15. siječnja oko 23,50 sati u ugostiteljskom objektu u Ulici Joakima Rakovca u Rovinju pod vidno pijani prvo verbalno, a potom fizički sukobili 23-godišnjak i 48-godišnjak. U sukobu je 48-godišnjak zadobio lakše ozljede.

Protiv obojice se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a zbog točenja alkoholnih pića osobama pod utjecajem alkohola protiv 34-godišnjaka se također podnosi optužni prijedlog.

Crijep u leđa

Radi narušavanja javnog reda i mira, pulska je policija prekršajno prijavila dvojicu Puljana.

Naime, postupajući po dojavi o narušavanju javnog reda mira, policijski službenici su utvrdili da su se također 15. siječnja oko 12,30 u Palisinoj ulici u Puli prvo verbalno, a potom fizički sukobili 36-godišnjak i 45-godišnjak, pri čemu je stariji muškarac crijepom pogodio u predio leđa mlađeg muškarca.

Protiv obojice nadležnom prekršajnom sudu slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Jesu li sve češći fizički obračuni odraz stanja u društvu, posljedica neobičnih meteoroloških prilika, posljedica pretjeranog konzumiranja alkohola, puka slučajnost ili nešto treće, možete odgovoriti u priloženoj anketi.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa