Nekada su redari smirivali goste, danas treba smirivati redare?!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

„Kako izbacivač iz bara može fizički napasti drugog, fizički slabijeg muškarca? Zar ne može čovjeka normalno maknuti van iz bara, a ne ga krvnički šutati nogama? To naravno nije prvi put da se tako nešto dešava. Isti izbacivač od ranije je poznat po nasilnom ponašanju i dalje radi isti posao“, napisao je zabrinuti roditelj, čiji je sin nastradao u noći između petka i subote u jednom popularnom ugostiteljskom objektu u Zelenicama u Labinu.

Zabrinutog roditelja zanima „kako je moguće da labinska policija u takvim slučajevima ne reagira po zakonu nego i dalje štiti takve divljake?“

Redari u noćnim barovima i klubovima, ili „izbacivači“ kako ih većina kolokvijalno naziva, vječna su tema u raspravama o izlascima. Bilo je tako prije 20 i 30 godina, a očito i u današnje vrijeme. I dok su današnji mladići znatno pitomiji od svojih očeva, s obzirom da su tučnjave na vikend izlascima danas puno rjeđe nego prije 20, 30 i više godina, apsurdno je da su u ta divlja vremena, kada su mladići obračunavali i noževima i razbijenim bocama, redari bili puno smireniji od današnjih. (Nenad Čakić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa