Ružić se ošišao: Istarski demokrati postaju stranka

0
Branko Ružić šišanjem obilježio osnivanje nove stranke (foto: Danijela Bukvić)
Branko Ružić šišanjem obilježio osnivanje nove stranke (foto: Danijela Bukvić)

Branko Ružić, tajnik udruge Istarski demokrati Damira Kajina, te idejni začetnik i predsjednik Inicijativnog odbora za osnivanje političke stranke Istarski demokrati, prije nekoliko mjeseci se svojim političkim istomišljenicima i nekolicini prijatelja zavjetovao da se neće šišati dok njihova udruga ne postane stranka.

Iako riječ „šišanje“ kod Ružića nema značenje kakvo ima kod muškaraca s bujnijom kosom, dugački pramenovi koji su se ležerno spuštali niz njegov potiljak pokazivali su da se nekadašnji saborski zastupnik nije šalio.

Kada smo ga danas zatekli u frizerskom salonu, prva pomisao bila je da Kajinova udruga napokon postaje stranka, što se pokazalo točnim. Ružić nam je potvrdio da će uskoro registrirati stranku, ali nije htio o detaljima. Neslužbeno smo ipak doznali da se nova istarska stranka osniva 1. svibnja, na Međunarodni praznik rada (tipično Kajinovski!). Predsjednik Istarskih demokrata bit će Damir Kajin, a uz njega na osnivačkoj skupštini bit će izabran tajnik i pet potpredsjednika. (Eleonora Vlačić)

Ružić prije šišanja
Ružić prije šišanja

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa