Za Zelenu čistku Medulinci odabrali Park šumu Soline u Vinkuranu

0
Vinkuran
Vinkuran

Općina Medulin, komunalna tvrtka Med Eko Servis d.o.o. i Javna ustanova Kamenjak, pridružuju se akciji Zelena čistka - jedan dan za zeleni okoliš koja se provodi u sklopu svjetske akcije World Cleanup 2014. godine, a u koju je uključeno 108 zemalja svijeta.

Općina Medulin prepoznala je važnost kampanje kao važan korak u promjeni odnosa građana prema otpadu.

Podupiranjem kampanje omogućit će se aktivno uključivanje građana u rješavanje problema vezanih uz očuvanje okoliša i prirode, ali i stvoriti dodatan iskorak koji će pridonijeti kvalitetnijem dijalogu s građanima.

Akcija će se održati 26. travnja u vremenu od 9 do 14 sati. Ove su godine žitelji Općine Medulin kao lokaciju za čišćenje odabrali Park šumu Soline u Vinkuranu.

Osim volontera, mještana Vinkurana i Pješčane uvale, vijećnika Općinskog vijeća, načelnika Općine Medulin Gorana Buića i predsjednika Općinskog vijeća Marka Zlatića, sudjelovat će i Dobrovoljno vatrogasno društvo Medulin, kao i Mjesni odbori Vinkuran i Pješčana Uvala.

Nakon radne akcije slijedi okrijepa na plaži Mala Kava. Koordinatorica akcije je Divna Radolović Rosanda, mobilni telefon 091/157 64 52.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa