Gala koncert Livija Morosina za Dan Grada Pule

0
Livio Morosin
Livio Morosin

Obljetnički koncerti poznatih istarskih glazbenika koji se u Istarskom narodnom kazalištu-Gradskom kazalištu Pula, već petu godinu zaredom, održavaju povodom Dana oslobođenja i Dana Grada Pule nastavljaju se i ove godine.

Jedan od najboljih autora pop rock i etno scene u Hrvatskoj Livio Morosin ove godine obilježava 20. obljetnicu glazbenog djelovanja, te će ovaj vrijedan jubilej proslaviti na najbolji mogući način - velikim gala koncertom koji će se održati 5. svibnja na sam Dan Grada Pule u Istarskom narodnom kazalištu s početkom u 20,30 sati.

Gosti koncerta bit će mu etno skupina „Šćike“ koja inače svira tradicijsku istarsku glazbu na suvremeni način te u svojim skladbama koristi tradicijske instrumente kao sopile, mih, bajs, mišnjice, volarice, frulu, violinu i harmoniku trieštinu, ali i one suvremene od bas i električne gitare do bubnjeva, harmonike, djembe i udaraljki. Osim njih gosti koncerta bit će i drugi poznati glazbenici s kojima je Livio surađivao u proteklih dvadeset glazbenih godina.

Ulaz se neće naplaćivati, već je koncert, kao i svake godine, zamišljen kao „poklon građanima u povodu obilježavanja Dana Grada Pule“.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa