Svjetska zvijezda Shaggy otvara Poreč Rise Up

0
Shaggy
Shaggy

Trodnevni višeosjetilni spektakl Poreč Rise Up 2014 koji će se održati u Poreču od 6. do 8. lipnja, najbolja je pozivnica za uvod u ovogodišnje ljeto! U tri dana Istra će biti glazbeni epicentar u kojoj gostuju svjetske glazbene zvijezde, a prvi potvrđeni izvođač ovogodišnjeg Rise Up-a je američki glazbenik svjetske slave Shaggy.

Američki glazbenik Shaggy pojavio se na sceni 1993. godine obradom velikog hita „Oh Carolina“ i stekao poklonike diljem svijeta. Ovaj jedinstveni reggae umjetnik spojio je nespojivo i vrlo brzo našao svoj glazbeni izričaj kojim je zarazio svijet. Nakon debitantskog albuma Pure Pleasure, 1995. godine objavljuje još jedno uspješno izdanje „Boombastic“, kojim je odnio i prestižnu nagradu Grammy.

2000. godine izdaje četvrti album „Hotshot“ koji ubrzo postaje platinasti, a „It wasn’t me“, „Angel, Luv me, luv me“, samo su neki od velikih hitova koji su obilježili njegovu karijeru. Glazbenik je osnovao i svoju fundaciju koja se bavi humanitarnim radom i koja je prikupila više od 85 milijuna dolara za razne potrebe diljem svijeta. S 12 izdanih albuma, brojnim nagradama i nominacijama te rasprodanim koncertima diljem svijeta pravo je zadovoljstvo što će ga uskoro svi fanovi iz regije imati priliku čuti uživo u Poreču.

Događanje je smješteno na prostoru uvale Peškera koja može primiti 10.000 posjetitelja koji će uživati u glazbenim doživljajima i atrakcijama s najljepšom kulisom u pozadini, kao što je vizura starog grada. Ovaj trodnevni zabavni program, koji u grad dovodi svjetske izvođače i popratna gastro uživanja, te sportske avanture organiziraju Grad Poreč i Turistička zajednica sa željom da se u Poreču na poseban način obilježi početak turističke sezone, a tako dominantan i snažan početak turističke sezone najavljuje odličan početak ljeta, odmora, zabave, dobre hrane, sporta i puno doživljaja, i to sve na jednom mjestu.

Zato je ovo događaj koji ne smijete propustiti, jer Poreč vas čeka!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa