Otvoren natječaj za hostese 25. Vegeta Croatia Opena u Umagu

0
Lijepe hostese zaštitna su lica turnira
Lijepe hostese zaštitna su lica turnira

Otvoren je natječaj za hostese umaškog Vegeta Croatia Opena. Zainteresirane djevojke prijave mogu slati do početka lipnja, a prijaviti se mogu putem službene web stranice turnira. Nakon primitka prijave, kandidatkinje će u svibnju biti pozvane na castinge, a zatim će, zaključno s 23. lipnja, ako su zadovoljile sve uvjete, biti i obaviještene o svom angažmanu na ovogodišnjem turniru.

Tako će i ove godine stotinjak djevojaka iz Hrvatske i regije dobiti priliku postati dijelom jubilarnog 25. izdanja najvećeg teniskog turnira na ovom području.  Upravo su hostese zaštitna lica i najljepša strana umaškog turnira, stoga ne čudi velik interes djevojaka za poziciju ATP hostese. U zadnjih desetak godina u ovom se idealnom ljetnom poslu okušalo više od tisuću djevojaka.

No, hostese nisu samo zaštitna lica turnira. One su i nezamjenjivi dio organizacijskog tima kojega čini čak 500 ljudi i imaju vrlo odgovorne funkcije u desetak različitih službi – bilo da su vezane uz organizaciju turnira, aktivnosti na ATP stadionu ili kao dio službi u dodatnim sadržajima turnira izvan stadiona.

Ove se godine stavlja poseban naglasak na Fun zonu, tako da se otvara prostor za rad svim djevojkama koje vole provoditi vrijeme s djecom, te žele i imaju volju biti dijelom interaktivnih aktivnosti i zabavnih natjecanja.

Kako se prijaviti?

Prvi korak do posla ATP hostese je online prijava putem formulara, stoga se pozivaju sve punoljetne, komunikativne djevojke, koje aktivno koriste engleski jezik i vole tenis - da se prijave. Po prijavi je potrebno sačekati povratnu informaciju, a djevojke će zatim proći finalan odabir na castinzima koji će se održati tijekom svibnja.

Vegeta Croatia Open vrhunac je turističke sezone u sjeverozapadnoj Istri i jedan od najvažnijih sportskih i društvenih događaja u Hrvatskoj. Turnir svake godine privlači vrhunske svjetske tenisače, ali i uglednike iz gospodarskog, političkog, sportskog i medijskog svijeta, kao i tisuće ljubitelja tenisa.

Uz teniski turnir kao središnji događaj, u Umagu će se od 17. do 27. srpnja održati i niz glazbenih i gourmet manifestacija. Veliki interes posjetitelja i medija zasigurno će izazvati i Izbor za Miss hostesa koji će se tradicionalno održati u četvrtak prije finalnog vikenda turnira.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa