U Vodnjanu otvoreni novi sportski tereni

0
Demonstracija vještina članova motocross kluba iz Vodnjana
Demonstracija vještina članova motocross kluba iz Vodnjana

U Vodnjanu su 28. lipnja svečano otvoreni novi sportski tereni. Naime, malonogometni teren i teren za badminton upotpunit će ponudu Vodnjana te tako dodatno proširiti izbor za sportaše i rekreativce.

Prigodni program okupio je i mlade i starije Vodnjance koji su vrlo zadovoljni s terenom na kojem se odmah odigrala utakmica između nogometnih klubova Vodnjana i Galižane.

"Grad Vodnjan okuplja u Sportskom savezu više od 700 sportašica i sportaša, a svaki novi teren pruža nove mogućnosti ali i potvrdu da će se i nadalje ulagati u mlade, u zdravlje i sport", istaknuo je Drago Pekica, predsjednik Saveza sportova Grada Vodnjana.

Drago Pekica i Klaudio Vitasović
Drago Pekica i Klaudio Vitasović
Prijateljska utakmica na novom malonogometnom terenu
Prijateljska utakmica na novom malonogometnom terenu

Nazočne je pozdravio i gradonačelnik Vodnjana Klaudio Vitasović: "Dragi sugrađani, mladi i malo stariji sportaši Vodnjana, rekreativci i oni koji ćete to tek postati, želim vam čestitati vaš dan i izraziti veliko zadovoljstvo da smo svi zajedno uspjeli organizirati prvi Festival sporta u Vodnjanu. Nadam se da ćemo zajedno nastaviti ovu tradiciju jer vodnjanski sport to zaslužuje! Znam da ste vrijedno radili, trenirali, ulagali u svoje sportske rezultate dugi niz godina. Svake godine pratimo vaše iznimne rezultate i uspjehe na svim sportskim borilištima. Grad Vodnjan je uvijek stajao i stajat će uz sportaše jer sport je ono što treba našim mladima, ali i svima koji se osjećaju mladi duhom te vježbanjem itekako prkose godinama. Sport je potreban svima!"

Nakon prigodnih riječi, simbolično su pušteni golubovi u nebo uz oduševljenje publike, a maleni su se nogometaši već postavili na svoja mjesta kako bi započela prijateljska utakmica na novom malonogometnom terenu. Odmah nakon revijalne nogometne utakmice, uslijedila je demonstracija vještina članova motocross kluba iz Vodnjana na terenu u neposrednoj blizini novih sportskih terena.

Od jutra do kasnijih večernjih sati moglo se uživati gledajući prezentacije, natjecanja i turnire raznih sportova. Tako je održana prezentacija ronilačkog kluba, malonogometni turnir, green volley turnir, teniski turnir, prezentacija street košarke, šah, mini cross utrka, predstavili su se članovi kick boxing i taekwondo klubova te vrlo interesantno potezanje konopa. Posebno mjesto u sportskom programu imao je turnir odbojke na pijesku u Peroju - tradicionalni i jubilarni 10. Martulina kup koji je okupio 8 ekipa.

U večernjim satima održano je proglašenje najboljih s Festivala sporta u Vodnjanu uz zabavni program na Narodnom trgu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa