Općina Medulin objavila poziv za predlaganje programa javnih potreba

0
Zgrada Općine Medulin
Zgrada Općine Medulin

Općina Medulin obavještava sve zainteresirane da je Upravni odjel za opće poslove i društvene djelatnosti na web stranicama Općine Medulin objavio POZIV za predlaganje programa javnih potreba iz Proračuna za 2015. godinu.

Javne potrebe koje se sufinanciraju iz proračuna Općine Medulin su djelatnosti, programi, akcije i manifestacije u interesu Općine Medulin. U programe javnih potreba Općine Medulin, u skladu sa Zakonom uvrstit će se ponuđeni programi i projekti iz djelokruga:

- sporta,
- kulture,
- zdravstva i socijalne skrbi,
- udruga građana,
- predškolskog odgoja, školstva, obrazovanja i znanosti

Pri selekciji prijava prednost će imati:

- Programi koji se odvijaju na području Općine Medulin,
- Programi čiji su direktni korisnici mještani Općine Medulin,
- Programi i projekti koji u organizaciju i provedbu aktivnosti uključuju veći broj građana–volontera, odnosno oni koji potiču građane na veće sudjelovanje u osmišljavanju i provođenju raznih aktivnosti u svakodnevnom životu općine i lokalne zajednice,
- Programi i projekti koji imaju veći broj direktnih korisnika,
- Programi/projekti novih inicijativa u zajednici,
- Programi i projekti ostvareni u suradnji s drugim udrugama i institucijama, Mjesnim odborima iz Općine Medulin ili organizacijama iz Istarske županije, Hrvatske i EU
- Programi koji se financiraju iz dodatnih izvora (ne samo Općine Medulin) – npr. članarine, vlastita djelatnost, donacije i/ili sponzorstva u novcu ili naravi, donacije državnih ili međunarodnih donatorskih organizacija… i sl.
- Programi koji podržavaju međunarodnu suradnju i razmjenu.

Više informacija o javnom pozivu te potrebni obrasci za prijavu mogu se preuzeti na web stranici Općine Medulin (http://www.medulin.hr/hr/uprava/programi-javnih-potreba/poziv-za-programe-javnih-potreba-za-2015/).

Rok za prijavu programa je 15.09.2014.

Prijave sa nepotpunim podacima, prijave koje nisu na propisanim obrascima te prijave koje budu dostavljene nakon isteka roka neće se razmatrati niti uvrstiti u prijedlog Proračuna za 2015. godinu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa