Bujska policija uhvatila pljačkaše odmah nakon krađe

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Bujska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom, 22-godišnjakom i 20-godišnjakom s područja Poreča zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe, izvijestila je istarska policija.

Naime, 25. srpnja u jutarnjim satima, trojica mladića iskoristila su odsutnost vlasnika te su provalili u kuću u mjestu Regancini na području Grožnjana. Nakon što su nasilno ušli u kuću, mladići su ispreturali stvari i otuđili razni nakit. Time su 55-godišnjaka i 51-godišnjakinju oštetili za nekoliko desetaka tisuća kuna. Nedugo nakon provale, policijski službenici zaustavili su u mjestu Marušići automobil Fiat Bravo, pulskih registracijskih oznaka, u kojem su se nalazili 31-godišnjak, 22-godišnjak i 20-godišnjak. Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo, mladići su uhićeni, a kod njih su pronađeni predmeti za počinjenje kaznenog djela, kao i otuđeni nakit.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 26. srpnja u jutarnjim satima, trojica Porečana privedena su u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa