Vitasović najavio odlazak: Idem u Tajland, ali ne na liječenje od alkoholizma

0
Alen Vitasović
Alen Vitasović

Odlazim, ne zauvijek. Ali dugo. Zbog ljubavi nisam prije. Ljubavi prema ženi i djeci. Odlazim. Ostavljam album. Ostalo 19 dana, ovako se od prijatelja oprostio Alen Vitasović (46).

Pjevač je novinarki 24sata objasnio kako odlazi u Tajland, a ne na liječenje od alkoholizma, kako se nagađalo. Nakon bezuspješnih liječenja u bolnici istarski glazbenik okrenuo se alternativnoj medicini. Pio je kapi od borovnice s Aljaske, vozio bicikl i trčao po rodnim Orbanićima jer nije htio da ga supruga Sandra i djeca više ikad vide crvenih očiju.

- Od 1981. se bavim glazbom. Koliko je bilo bobica i sranja. Nikad nisam bio tip koji je volio bobice. Ne pušim. Volim biti s ekipom, popiti piće i odraditi gažu - kaže Alen. U Tajland ide, dodaje, odmoriti mozak, a ne kao ostali estradnjaci naslikavati se.

- Prije toga ću izdati novi album. Idem bez supruge i djece. Njima sam puno toga dao - kaže Alen. Na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku prije dva tjedana nije nastupio jer se napio.

- Bilo me strah, imao sam tremu. Bio sam pijan kao zvijer, ali računao sam da ću se otrijezniti, no nisam uspio - zaključio je.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa