Daglas Koraca iz Umaga novi zamjenik ministra turizma

0
Daglas Koraca
Daglas Koraca

Na 183. sjednici Vlade Republike Hrvatske, održanoj 18. rujna, dr. sc. Daglas Koraca iz Umaga imenovan je zamjenikom ministra turizma. Koraca će na toj funkciji naslijediti dosadašnjeg zamjenika Ratomira Ivičića.

Dr.sc. Daglas Koraca rođen jee 1978. godine. Od 2004. godine, pa do imenovanja zamjenikom ministra turizma, radio je kao rukovoditelj financijskog i računovodstvenog sektora u komunalnog poduzeća 6. maj iz Umaga, jednoj od većih tvrtki u regiji koja uspješno surađuje s hotelskim kompanijama, poboljšavajući kvalitetu pruženih usluga.

Također, od 2009. godine do danas, bio je član Nadzornog odbora poduzeća 6. maj, pri čemu je bio zadužen za operativni i financijski nadzor Društva te brigu o ljudskim resursima. Od 2008. godine do danas bio je predsjednik Nadzornog odbora Rukometnog saveza Istarske županije. Od 2013. godine obnaša dužnost predsjednika Gradske podružnice IDS-a Umag te je aktivan član Gradskog vijeća Umaga.

Završio je diplomski studij menedžmenta na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, poslijediplomski specijalistički studij "Management i organizacija" na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta J.J. Strossmayer u Osijeku te doktorski studij menadžmenta na istom fakultetu. Govori engleski, talijanski i slovenski jezik te se bavi znanstvenim istraživanjem. Objavio je niz znanstvenih radova, priopćeno je iz Ministarstva turizma.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa