Filmska potjera u Puli: Bježao policiji, oštetio šest automobila i uzrokovao nesreću

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Policijski službenici tragaju za nepoznatim vozačem, koji je 20. rujna u večernjim satima, bježao policijskim službenicima u Puli i pritom oštetio nekoliko automobila.
Naime, 20. rujna oko 20.45 sati, policijski službenici su u Ulici starih statuta u Puli pokušali zaustaviti automobil Fiat Tipo, pulskih registracijskih oznaka, no vozač se nije zaustavio na znak policijskih službenika, već je ubrzao i nastavio vožnju u Amfiteatarske ulice i Ulice Dubrovačke bratovštine prema Vukovarskoj ulici.

Policijski službenici odmah su se uputili za Fiatom, a prilikom potjere na pulskim ulicama, nepoznati vozač počinio je nekoliko prekršaja (prolazak kroz crveno svjetlo, vožnja u suprotnom smjeru). U Kosovoj ulici, zbog neprilagođene brzine kretanja, vozač je izletio na nogostup, gdje je prednjim dijelom vozila udario u zid.

Vozač je nastavio vožnju te je u istoj ulici udario i oštetio šest automobila, pulskih registracijskih oznaka. Nakon što je prouzrokovao prometnu nesreću, u kojoj je nastala materijalna šteta od više desetaka tisuća kuna, nepoznati vozač se udaljio pješice s mjesta događaja.
Promet je dijelom Kosove ulice, od raskrižja sa Valvazorovom do raskrižja s Kirčevom ulicom, u vremenu od 20.50 do 22.30 sati, bio obustavljen radi obavljanja očevida i uklanjanja vozila, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa