Pet osoba ozlijeđeno u sudaru kod Karigadora

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 1. listopada oko 16.45 sati, na DC 75 (Novigrad-Umag) u Karigadoru, ozlijeđeno je pet osoba.

Nesreća se dogodila kada je  28-godišnjak iz Buja upravljao osobnim automobilom Renault 5, pulskih registracijskih oznaka, iz smjera Novigrada u smjeru Umaga. Mladić je u jednom trenutku započeo pretjecati vozilo ispred sebe, a da se nije uvjerio da li je prometna traka, kojom je namjeravao pretjecati, slobodna te je prednjim dijelom Renaulta udario u prednji dio osobnog automobila Fiat Doblo, pulskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao  34-godišnjak iz Umaga.

Zbog zadobivenih ozljeda, vozačima i putnicima iz oba vozila, pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Pula, gdje je utvrđeno da su 28-godišnji vozač i putnik iz Fiata, 83-godišnjak iz Novigrada, teško ozlijeđeni. Vozač Fiata ima neokvalificirane ozljede i zadržan je u bolnici, dok je za maloljetnika iz Fiata i 61-godišnjaka iz Renaulta utvrđeno da su lakše ozlijeđeni, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa