Vodnjan sufinancira toplinsku izolaciju obiteljskih kuća i korištenje obnovljivih izvora energije

0
Natječajem je obuhvaćeno niz projekata i građevinskih zahvata
Natječajem je obuhvaćeno niz projekata i građevinskih zahvata

Obavještavaju se svi stanovnici s prebivalištem na području Grada Vodnjana da su otvoreni javni natječaji za sufinanciranje projekata korištenja obnovljivih izvora energije i povećanja energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama na području Grada Vodnjana za 2014. godinu.

Prijavom na ove natječaje može se financirati ugradnja kotla na drvenu sječku/pelete ili pirolitičkog kotla na drva, ugradnja dizalice topline energetske klase A prema Eurovent Energy EfficiencyClassification, sustavi sa solarnim toplinskim kolektorima za pripremu potrošne tople vode ili za pripremu potrošne tople i grijanje, fotonaponski kolektori za proizvodnju električne energije, Izrada ili povećanje toplinske zaštite vanjske ovojnice - termo fasada, krovišta, poda, zamjena vanjske građevne stolarije, ugradnja plinskog kondenzacijskog kotla, ugradnja uređaja za povrat topline otpadnog zraka (rekuperatora), izrada energetskog pregleda i energetskog certifikata obiteljske kuće nakon provedbe projekta.

Potrebni obrasci za prijavu na natječaje mogu se preuzeti s internet stranice www.vodnjan.hr. ili u pisarnici Grada Vodnjana i to utorkom od 15 do 17 sati a srijedom i petkom od 9 do 12 sati

Za sve dodatne informacije građani mogu se obratiti na tel. 052 512 453 ili na e-mail andrea.manzin@vodnjan.hr

Rok za dostavu prijava na Javni natječaj je do iskorištenja raspoloživih sredstava ili do 28. veljače 2015. godine ovisno o tome što prije nastupi.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa