U tijeku potraga za Elvisom Belušićem iz Pićna: Ana Barlian iz Pule pronađena

0
Elvis belušić i Ana Barlian
Elvis belušić i Ana Barlian

Policija je na mrežnim stranicama nestali.hr objavila nestanak 22- godišnjeg Elvisa Belušića iz Sv. Katarine u Općini Pićan. Elvis Belušić nestao je u nedjelju, 9. studenoga, oko 23 sata.

Visok je oko 190 centimetara, ima smeđe oči, nosu naočale, a dugo kestanjstu kosu vezuje u rep. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamno plavu trenirku  i obuven u u narančaste tenisice. Nestali Belušić se, doznajemo neslužbeno, u ponedjeljak još javaljao na mobitel, pa je obitelj nestanak prijavila tek u utorak oko 15 sati. Jučer su teren oko Sv. Katarine pretražili članovi pićanskog DVD-a, lovci i mještani. Ponašanje Belušićevog psa ukazuje da bi se njegovo tijelo moglo nalaziti u jami Cerovica, pa se očekuje da je danas pretraže speleolozi.

Ana Barlian (84), koja se u utorak, 11. studenoga,  oko 11 sati udaljila sa svoje adrese u Prilazu Monte Cappelleta u Puli, pronađena je 12. studenog u Ulici Lungo mare, a pronašao ju je jedan građanin.

Barlian je pronađena oko 17,30 sati, neozlijeđena, no pothlađena, zbog čega je prevezena u Opću bolnicu Pula gdje je zadržana na promatranju. (Robi Selan)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa