Istarske tvrtke predstavljaju se na sajmu Boot & Fun u Berlinu

0
Sajam "Boot & Fun" u Berlinu
Sajam "Boot & Fun" u Berlinu

U tijeku su završne pripreme istarskih tvrtki za nastup na jednom od vodećih sajmova za nautiku, sportsku opremu i slobodno vrijeme „Boot & Fun" u Berlinu, koji započinje 27. studenoga. Sajamski nastup istarskih gospodarstvenika organizirala je Županijska komora Pula, a suorganizator je Istarska županija.

Istarskim tvrtkama omogućeno je korištenje izlagačkog prostora bez ikakve naknade, budući da su za troškove izlagačkog prostora korištena sredstva temeljem mjera Istarske županije za poticanje gospodarstva. Radi se o mjeri potpore za promociju na međunarodnim sajmovima koju provodi Županijske komora Pula.

Na zajedničkom štandu pulski Tehnomont d.d. predstavlja program brodogradnje, chartera i marina, a ACI d.d. lanac od 22 marine. Marservis d.o.o. Pula predstavit će plovila Grašo“ i „Picaro“,  a Marana d.o.o. iz Kaštelira predstavlja jedrilicu s perajnom kobilicom iz recikliranog materijala. Izlagači su i Tema d.o.o. Pula s električnim motorom s permanentnim magnetima, Centar za istraživanje materijala Istarske županije METRIS i tvrtka Adrinaut s nagrađenom inovacijom istoimene društvene igre.

„Sajam Boot & Fun“ otvoren je do 30. studenoga, a prošle godine sajam na kojem je nastupilo 650 izlagača iz 17 zemalja posjetilo je 80 tisuća posjetitelja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa