Udruga mladih Medulina organizira tribinu Alkohol i droga – paukova mreža

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U povodu Mjeseca borbe protiv ovisnosti, koji traje od 15. studenog do 15. prosinca, Udruga mladih Medulin u suradnji sa Udrugom obitelji osoba stradalih u prometu i uz podršku Općine Medulin organizira otvorenu tribinu “Alkohol i droga – paukova mreža“. Održat će se 28. studenog s početkom u 18.00 sati u prostorijama Općine Medulin na medulinskoj placi, prostor Multimedijalnog centra „3mc“ , na adresi Centar 58.

Uvodni dio radionice voditi će predsjednik Udruge obitelji osoba stradalih u prometu, Nebojša Čelica sa predstavljanjem prezentacije pod nazivom „Paukova mreža“.
Nakon toga slijedi prezentacija uvaženog predavača psihologa Velimira Todorovića iz Službe za prevenciju i izvanbolničko liječenje bolesti ovisnosti i zaštitu mentalnog zdravlja iz Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije u Puli pod nazivom „Utjecaj droga na ljudski mozak“.

Na tribini će biti prisutni i slijedeći uvaženi gosti načelnica Policijske postaje Pula Tatjana Božac-Maksić i voditelj Službe organiziranog kriminaliteta PU Istarske Mile Orešković koji će pripremiti podatke o stanju sigurnosti u Općini Medulin i uključiti se u raspravu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa