Intrade, Jole, Rozga, Stpaničev i Teška industrija u najvećoj blagdanskoj pivnici u Istri

0
Ivan Marčeta, David Juričić, Igor Orlić i Aleksandar Matić
Ivan Marčeta, David Juričić, Igor Orlić i Aleksandar Matić

U Turističkoj zajednici Grada Pule, 27. studenog predstavljen je Festival dobrog raspoloženja  GoodMood Fest koji se održava na pulskoj Karolini u razdoblju od 5. prosinca do 7. siječnja iduće godine. U mjesec dana sve ljude dobre volje očekuje pregršt zabave, sadržaja, klizanja, blagdanskog ugođaja uz klizalište te najveća i najbolja blagdanska pivnica u Istri.

Istarska pivovara, Caffe bar Cabahija i Grad Pula zajedno nam donose ovaj festival koji za cilj ima širenje dobre volje u mjesecu darivanja i kreiranje prave blagdanske atmosfere svim stanovnicima grada Pule i Istre.

Uz pročelnika kabineta gradonačelnika Pule Aleksandra Matića, festival su najavili izvršni organizatori Ivan Marčeta i Igor Orlić (caffe bar Cabahija), dok je Istarsku pivovaru  predstavljao David Juričić.

„Iznimno nam je zadovoljstvo da sudjelujemo u ovom Festivalu dobre volje i da stanovnicima Pule možemo uljepšati ove blagdanske dane. Ispod velebne pulske Arene, bit će smještena dva velika šatora. U jednom šatoru bit će veliko klizalište koje će donijeti pravi zimski ugođaj u Pulu. U drugom  ćemo otvoriti najveću blagdansku pivnicu u Istri u kojoj će se gosti moći ugrijati u dobroj atmosferi, uz bogatu ponudu“, istaknuo je David Juričić.

Bogat zabavni program i pristupačne cijene

Ivan Marčeta i Igor Orlić najavili su bogat koncertni i zabavni program koji će se odvijati u sklopu GoodMood Festa. „Za vrijeme trajanja festivala, ispred šatora će biti smješten božićni sajam gdje će se u drvenim kućicama svakodnevno nuditi autohtoni istarski proizvodi. U ‘Velikoj pivnici’ održavati će se i koncerti najvećih imena domaće zabavne glazbe. Ponosno najavljujemo da ćemo u ovih mjesec dana ugostiti  Jelenu Rozgu, Joleta, Tomislava Bralića i klapu Intrade, Mejaše, Tešku industriju i Slavonija banda, Đanija Stipaničeva, Paola Barbata te mnoge druge glazbenike i DJ-e. Također ćemo organizirani urnebesni doček Nove godine uz vrhunske DJ-e“, obavijestio je javnost Marčeta.

Orlić je istaknuo kako Pula s ovim festivalom dobiva jedan od najjačih događaja ovakvog tipa u Hrvatskoj: „Želimo da GoodMood Fest postane tradicionalni pulski blagdanski festival, mjesto okupljanja Puležana svih dobi i uzrasta. Ukratko, omiljeno mjesto na kojem će se provoditi zimski dani u dobrom društvu, zabavnom programu i bogatoj istarskoj enogastronomskoj ponudi po popularnim i svima dostupnim cijenama“ .

GoodMood Fest bit će otvoren svakim danom od 9do 24 sata, osim dana kad budu koncerti kada će radno vrijeme biti dulje. Organizatori poručuju budućim gostima da sve što im treba za odličnu blagdansku zabavu malo dobre volje i vremena, a za sve ostalo pobrinuli su se organizatori. Otvorenje Festivala je 5. prosinca s početkom u 17 sati, dok je glavni događaj večeri koncert Joleta koji počinje u 21 sat.

„Ulaz je besplatan, osim za vrijeme koncerata. Ulaz na klizalište se plaća, a ulaznice za koncerte bit će dostupne po pristupačnim blagdanskim cijenama. Prosječna cijena ulaznica za koncerte bit će 50 kuna. Imat ćemo niz nagradnih igra koje ćemo na radio postajama i na Facebook stranici – www.facebook.com/GoodMoodFest“, poručili su organizatori.

Na kraju je izvršni organizator izvijestio javnost da je projekt u cijelosti privatna inicijativa, te kako sve troškove Festivala snosi Caffe bar Cabahia i Istarska pivovara iz Buzeta.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa