Svi su mislili da će Franka biti zvijezda, a još nema ni album

0
Franka Batelić (Foto: 24 sata)
Franka Batelić (Foto: 24 sata)

U specijalu 'Život nakon realityja', list 24 sata prisjetio se najupečatljivijih sudionika hrvatskih reality showova. Saznajte kako im je život izgledao nakon što je prošlo njihovih 'pet minuta slave' i s čime se danas bave.

Franka je u prosincu 2007. Pobijedila u glazbenom reality showu 'Showtime'. Nakon toga potpisala je petogodišnji ugovor s izdavačkom kućom, no neki veći glazbeni uspjeh nije ostvarila. 'Slatkica' od koje se zaista puno očekivalo dvaput se natjecala i na Dori. Snimala je album prvijenac 'Franka' koji je trebao izaći u prvoj polovici 2010. godine, no zbog nerazjašnjenih razloga nikad nije objavljen. 

Sve u svemu, Franka se u sedam godina glazbene karijere može pohvaliti s nekoliko singlova. Osim što se tu i tamo bavi glazbom i što je u vezi s Ćorlukom, Franka studira. 

- Franka je trenutačno fokusirana na rješavanje ispita na Pravnom fakultetu te je u potrazi za pjesmama s kojima bi ona bila zadovoljna, kako bi završila album - rekao nam je njen menadžer. Dodaje da je Frankin izostanak s glazbene scene bio planiran.

- Franka se odlučila ne pojavljivati na medijskoj sceni sve dok ne bude imala što reći pjesmama i glazbom - dodaje menadžer. 

Vedran Ćorluka (28) u Moskvi igra za klub Lokomotiv. Njegova djevojka, Franka Batelić (23), dosta često je u ruskoj prijestolnici gdje zajedno uživaju.

Filip svira, pjeva i režira

 

'Showtime' je bio više životna lekcija nego odskočna daska. Nakon showa sam uzeo neko vrijeme da saberem misli i vidim u kojem smjeru bih htio ići sa svojom glazbom. Show mi je pomogao da s neke sigurne udaljenosti vidim kako cijeli taj svijet funkcionira, a dobio sam i priliku upoznati mnoge ljude s kojima se i danas družim te ih mogu nazvati prijateljima, kaže Filip Dizdar (22).

Zgođušni Dizdar tijekom cijelog showa je bio miljenik publike. Curice su vrištale gdje god se pojavio, a kad bi zapjevao u studiju bi nastala opća histerija. Djevojke su mu na binu čak bacale grudnjake, toliko su lude bile za njim.

- Promoviram svoj aktualni singl 'Ona zna' i radim na materijalu za novi album. U potrazi sam za nekim novim zvukom - kaže Filip koji kaže da je odlučio maksimalno se posvetiti glazbi i režiji. Rado bi se uhvatio u koštac s nekim voditeljskim angažmanom, ali trenutačno na to gleda samo kao na neki izlet, a ne dugoročnu karijeru, piše 24 sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa