Britanska senzacija Paloma Faith 14. srpnja u pulskoj Areni

0
Paloma Faith
Paloma Faith

Paloma Faith, britanska pop soul i jazz pjevačica te kompoziotorica s paralelnom glumačkom karijerom, na svoj je popis ovogodišnjih koncerata uvrstila i pulsku Arenu. Koncert je zakazan za 14. srpnja.

Od svog debitantskog albuma „Do You Want The Truth or Something Beaufiul?“ izdanim 2009. godine s kojega su se pjesme „Stone Cold Sober“ i „New York“ probili među prvih dvadeset britanske top ljestvice, Paloma plijeni pozornost svojim moćnim mezzo-sopranom, ali i jedinstvenim i ekscentričnim retro stilom stilom odijevanja. Stoga je svako njezino pojavljivanje na pozornci atrakcija ne samo za uho, nego i za oko.

Izdala je još dva albuma: „Fall to Grace“ 2012. godine i „A Perfect Cotradiction“ 2014. godine.  S pjesmom „Only Love Can Hurt Like This“ koji se nalazi na posljdenjem albumu do sada najduže zadržala pri vrhu britanskih top ljestvica. Slijedom svojih uspjeha  tri je puta bila nominirana za „BRIT Award“, uključujući nomonacije za britansku solo pjevačicu i najbolji album.  U svoj glumačkoj karijeri nastupila je u jedanaest filmova i televizijskih serija. Karte za koncert u Areni u prodaju kreću 22. siječnja. (Robi Selan)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa