Nemilosrdno bačena u jamu: Jednomjesečna Minnie traži dom!

0
Minnie
Minnie

„Ima par stvari koje stvarno mrzim, a jedna od tih je sigurno bilo kakva vrsta maltretiranja životinja! Svakog puta se iznova razočaram u naše društvo, koje zovemo civiliziranim! Pa evo priče: Šetnjom malim istarskim mjestom Skitača uznemirena sam prizorom štenca od jedva mjesec dana u jarku dubokom par metara! Naravno, ne vidim drugo rješenje nego spustiti se u rupu i spasiti ga!... Evo me doma i baš kad pomislim da je to sve dobivam informaciju da su prijatelji, koji su prošli tim istim putem neposredno nakon nas, našli još jedno štene!

Da ne duljim... Mjesto trenutno nema stanovnika a štenci su u jarku. Postavljam si sto pitanja na koje vjerojatno nikada neću dobiti odgovor! Ali halooo? Ejjjj! Ne vjerujem kuda sve ovo vodi! Ubijamo životinje, maltretiramo ih! Ubijanje zovemo sportom ili zabavom kao da je to isto! Premalo je onih ljudi kojima je stalo! Ova priča ima sretan kraj, ali ima i jako puno onih priča koje ga nemaju! Jedan psić je već udomljen a njegova sestra svoj stalni dom još traži“, napisala je u popratnom pismu naša čitateljica Nika, koja za malenu Minnie, zajedno s Udrugom za zaštitu životinja Fenix, traži topli dom.

Mjesto gdje su pronađeni štenci
Mjesto gdje su pronađeni štenci

U karakteristikama malene kujice Minnie, Nika je napisala da je to jedna minijaturna, preslatka kujica stara oko mjesec dana. Krasi je mekana, gusta dlaka i vrlo živahan i simpatičan karakter. Sa svima se dobro slaže, jako dobro napreduje i samostalno jede. S obzirom da ima tek mjesec dana teško je točno procijeniti veličinu, no kako je sada jako malena, pretpostavljamo da neće biti velikog rasta. Pregledana je kod veterinara i očišćena od parazita.

Pronađena je zajedno s bratom na dnu jame, odbačena od vlasnika koji se nije zamarao činjenicom da ih je osudio na bolnu smrt. Upravo zbog toga nastojimo joj pronaći čim bolji dom gdje će biti punopravni član familije.

Minnie moli da ju se udomi i spasi Minnie! Za sve informacije o Minnie kontakt na broj telefona: 099/342-0020.

Štenci su bačeni u ovu jamu
Štenci su bačeni u ovu jamu

Mala Minnie traži dom
Mala Minnie traži dom

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa