Stanko: Medulinski SDP bit će aktivniji pod novim rukovodstvom

0
Na Konvenciji Općinske organizacije SDP-a Medulin izabrana je potpredsjednica i članovi Općinskog odbora
Na Konvenciji Općinske organizacije SDP-a Medulin izabrana je potpredsjednica i članovi Općinskog odbora

Nakon izbora Dubravka Stanka iz Premanture za novog predsjednika Medulinske organizacije SDP-a  krajem prosinca prošle godine, 27. siječnja na Konvenciji Općinske organizacije SDP-a Medulin konstituirani su i drugi organi.

Tako je za potpredsjednicu je izabrana Tina Krivičić, a za članove Općinskog odbora izabrani su: Aldo Peruško, Tomislav Novak, Branka Percan, Luka Lorencin, Kenan Porobić.

Novi predsjednik OO SDP-a Medulin Dubravko Stanko, istaknuo je kako je uvjeren da će organizacija pod novim rukovodstvom aktivnije djelovati na području Općine Medulin, uključujući se, kako u Općinske projekte, tako i organizirajući nove, vlastite projekte i aktivnosti.

Kao prioritetne ciljeve istaknuo je pomlađivanje organizacije, jačanje stranačke pozicije u Općini Medulin, i veću prisutnost i otvorenost prema potrebama mještana i javnosti.

Nada se da će novo rukovodstvo OO SDP-a Medulin vratiti povjerenje većeg broja mještana kroz sustavno planirani rad i aktivnosti, a u kojima su dobrodošli svi mještani koji bi se željeli aktivnije uključiti u politički život Općine, te svojim idejama i novom energijom pridonjeti ostvarivanju zajedničkih ciljeva i napretku Općine.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa