Massimo: Žene se zbog mene razvode od muževa

0
Vječni romantik Massimo Savić izaziva ljubomoru jer je pažljiv i nježan prema supruzi
Vječni romantik Massimo Savić izaziva ljubomoru jer je pažljiv i nježan prema supruzi

Prije koncerta patim od kompulzivno-opsesivnog poremećaja. Sva odjeća mora biti poredana točno onako kako sam zamislio: cipele, remen, hlače, košulja, sako, kravata, govori o svom ritualu uoči nastupa pjevač Massimo Savić (52) za 24sata.

- Prostorija mora biti hladna jer mi je uvijek prije koncerta jako vruće, pa mi se čini da imam temperaturu, a zapravo je riječ o običnom stresu - kaže Savić, koji će i ove godine tradicionalno imati veliki koncert povodom Dana zaljubljenih - Valentinova. Veliki šarmer i džentlmen kaže da je zbog svojeg skladnog odnosa sa suprugom Eni (50) imao problema s prijateljima.

- Kad vide kako se ophodim prema Enici, žene mojih prijatelja polude od ljutnje, pa su se zbog nas neki od njih i razvodili. Nikad joj ne zaboravim pridržati kaput, otvoriti vrata restorana ili automobila - kaže pjevač, kojega publika doživljava kao velikog romantičara. U braku su 23 godine.

- Takve geste u braku i ljubavi su jako važne. Volim pokazati ženi da je cijenim i poštujem te da uživam u njezinoj ženstvenosti. Mislim da nam svima nedostaje takve pažnje u svakodnevnom životu i zato bih volio podsjetiti ljude da je to potrebno za skladan odnos - smatra Savić, kojeg prijatelji u šali zovu „vlasnikom Valentina“. On je tim nadimkom počašćen.

- Ponosan sam na taj nadimak, iako baš taj dan provodim radno pa nemam vremena kupiti supruzi i kćeri darove. To nadoknadim idući dan, iako nam darovi nisu bitni. Mislim da je puno važnija neka lijepa gesta – zaključio je Massimo za 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa