Medulinski plivači u berbi medalja

0
Plivači s trenericama Teom Radošević i Marjanom Pavlović
Plivači s trenericama Teom Radošević i Marjanom Pavlović

S upravo završenog Županijskog prvenstva u Valbandonu mladi plivači i plivačice PK Vala vratili su se s preko četrdeset osvojenih odličja te time ponovno potvrdili visoku kvalitetu medulinske škole plivanja, koja je prošle godine obilježila tek petu obljetnicu djelovanja.

U kategoriji mlađih kadeta apsolutno je dominirao izvrsni Mark Miota koji je sa stopostotnim učinkom osvojio čak dvanaest zlata!

Kod mlađih kadetkinja najuspješnija je bila Ivona Brščić sa sedam naslova županijske prvakinje, osvojivši još pet srebra i jednu broncu. Gotovo podjednako uspješna bila je i mlađa kadetkinja Lara Miota koja se pet puta penjala na najviše postolje te je primila isto toliko srebrnih medalja, kao i jednu brončanu. Sve bolja Andrea Privrat bila je treća među mlađim kadetkinjama na 200m slobodno te je i u ostalim nastupima ostvarila odlične rezultate.

Mlađekadetska štafeta u sastavu Buždon, Brščić, Miota i Privrat dvaput se okitila županijskim naslovom, u disciplinama 4x50m slobodno te 4x100m slobodno, uz drugo mjesto u kadetskoj kategoriji.

U kategoriji početnica odlična Zara Buždon doplivala je do županijskog naslova na 50m leđno i dva srebra (50m slobodno, 50m prsno). U kategoriji početnika debitirao je Teo Dobran na 50m slobodno.

Kadetkinji Dori Schneider, inače izvrsnoj mladoj atletičarki, u nekoliko je disciplina za malo izmakla bronca, a posebne pohvale valja uputiti i kadetkinji Lauri Peruško koja je nakon svega tri mjeseca treninga uspješno debitirala na plivačkim natjecanjima. Mlađa juniorka Tereza Božac debitirala je u disciplinama 50m prsno i delfin ostvarivši vrlo dobre rezultate.

Zadovoljne trenerice PK Val-a Tea Radošević i Marjana Pavlović pozivaju svu zainteresiranu djecu da se pridruže medulinskoj školi plivanja u prekrasnom novoobnovljenom bazenu Hotela Park Plaza Belvedere!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa