U požaru smrtno stradao brat bivšeg gradonačelnika Novigrada

0
Na mjesto događaja došla su dva vozila JVP Labin
Na mjesto događaja došla su dva vozila JVP Labin

Ignacio Mohorović (76) smrtno je stradao u požaru ispred njegove obiteljske kuće u Bečićima kraj Labina. Nesreća se dogodila 13. ožujka oko 15:30 sati, a prema prvim informacijama Mohorović je palio travu na brežuljku ispred kuće te je, iz za sada neutvrđenih razloga, pao na tlo. Zahvatila ga je vatra, a u pomoć mu je pritrčala supruga i počela ga izvlačiti iz vatre, ali nažalost nije uspjela. S teškim opeklinama ruku odvedena kolima Hitne pomoći.

„Ignacio je malo teže hodao, pa je možda pao ili mu je pozlilo. Kada se dim povukao ugledao sam njegovo tijelo na livadi“, rekao nam je njegov susjed koji je prvi došao na mjesto događaja.

Ignacio Mohorović je inače stariji brat Elija Mohorovića, bivšeg gradonačelnika Novigrada. Mohorović je sa svojom nezavisnom listom Mendula pobijedio na izborima za Gradsko vijeće Novigrada 2005. godine. Njegov sin Erik, odnosno nećak preminulog Ignacija, donedavmo je bio direktor DUUDI-ja, agencije za upravljanje državnom imovinom. (Tekst i foto: Nenad Čakić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa